dijous, 26 de maig del 2016

Audacity

AudacityAudacity és un editor d'àudio gratuït. Pots gravar sons, reproduir-los, importar i exportar arxius WAV, AIFF, i MP3, i més. Utilitza-ho per editar els teus sons usant Tallar, Copiar i Enganxar, barrejar pistes, o aplicar efectes als teus audios. També posseeix un editor molt extens, una manera espectograma ajustable a mesura i algunes coses més. Efectes propis inclosos sóm Bass Boost (Realzador de Greus), Wahwah, i Removedor de Soroll, i també suporta efectes plug-in VST.

Pots descarregar-lo gratuïtament des de:

http://audacity.sourceforge.net/about.php?lang=es

Ara posaré uns enllaços corresponents a cada activitat corresponent pujada a podcast:

Escala: http://Loghost.podcast.es/descarga/podcast_53293.mp3

Banda Sonora: http://Loghost.podcast.es/descarga/podcast_53291.mp3

Activitat 1: http://Loghost.podcast.es/descarga/podcast_53289.mp3

Activitat 2:http://Loghost.podcast.es/descarga/podcast_53290.mp3


dimarts, 17 de maig del 2016

Podcast

Podcast és un mitjà de comunicació mitjançant el qual es distribueixen arxius multimèdia (àudio o video amb text en subtítols o notes) per Internet mitjançant un sistema de redifusió que permet de manera opcional la subscripció i ús d'un programa que es descarrega perquè l'usuari ho escolti o també directament ingressar a la url on està l'arxiu i descarregar l'àudio. Es pot escoltar a través de l'ordinador, en un dispositiu portàtil com un iPod o Zune.

Aquí os deixo un URL amb el podcast que vam utilitzar en el nostre treball de recerca:http://aleix.podcast.es/descarga/podcast_53089.mp3 

QR

Un codi QR és una matriu en dues dimensions formada per una sèrie de quadrats negres sobre fons blanc. Aquesta matriu és llegida per un lector específic (Lector de QR) en el nostre dispositiu mòbil i de forma immediata ens porta a una aplicació en Internet ja sigui un mapa de localització, un correu electrònic, una pàgina web o un perfil en una xarxa social.

Descarregant aquesta aplicació es pot llegir un QR amb el teu dispositiu mòbil: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.zxing.client.android

Entrant aquí podeu crear el vostre propi QR: http://www.codigos-qr.com/generador-de-codigos-qr/


I aquí os deixo el QR que vam utilitzar en el nostre treball de recerca :