diumenge, 17 d’abril del 2016

App Inventor

Explore MIT App Inventor logo

App inventor és una aplicació que s'utilitza per crear aplicacions mòbils només per android. És molt senzilla d'utilitzar ja que té un facíl metode de programació que funcióna a partir de blocs que funcionen com a un puzzle.

Els tereballs que he fet amb app  inventor han sigut les següents:

Hello Purr: Aquesta app ha sigut molt fàcil de fer ja que la seva programació ha sigut massa senzilla.
Funciona de la següent manera: Hi ha un gat de fons que funciona com un botó i al pulsar-lo envia una senyal que fa que soni el so d'un gat miolant.

Paint Pot : Aquesta app ha sigut una mica més complicada que l'anterior ja que tenia molts més blocs  i més dificultat alhora de programar.
 paint pot funciona de la següent manera: El gat següeix estant de fons pero ara hi ha tres cuadres a dalt a l'esquerre que indican el color en el que pintaras si pulses en algún.

MoleMash: Aquesta app ha tingut (per mi) el nivell més elevat ja que has de configurar moltes coses i has de posar molts blocs i fer que tot tingui sentit.
molemash funciona de la següent forma: És un talp que va apareixent i desapareixent per la pantalla d'una forma totalment aleatoria i al pulsar correctament sobre aquest et sumara un punt en "Score" que és la teva puntuació que esta abaix a l'esquerre.

Pong: Aquesta app encara que fos la última que vem fer no hem va semblar tan complicada com la de molemash ja que hem va resultar més ràpida i senzilla de fer. pong funciona de la següent manera: És el típic joc del pong pero en lloc de ser dues barres a cada extrem de la pantalla només és una, i la pilota va rebotant per les parets hi has de aconseguir que no passi per sota de la barra ja que si ho fa et sortira un missatge adalt a la dreta que posarà "Game Over!" i es pararà el joc. Però no et preucupis ja que pulsant el botó "Start" el joc tornarà a començar.
Cada vegada que la pilota reboti contra la barra et sumara un punt que apareixerà al costat de "Score" on s'indica els punts que portes.